Verhuur kolven / weegschalen

Zeven dagen per week. Dus ook ’s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Bij geen gehoor graag de voicemail inspreken. Ik bel dan z.s.m. terug (dezelfde dag).

 

Marije Heitlager - 06 162 62 143 

Tarieven  
Huur borstkolf Symphonie:  
 - per dag € 2,50
 - per week € 16,50
Afkolfset behorend bij Symphonie:  
 - enkele afkolfset € 27,50
 - dubbele afkolfset € 37,50
   
Huur weegschaal:  
 - per dag € 1,-
 - per week € 5,95

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij verhuren uitsluitend de nieuwste, professionele in het ziekenhuis de meest gebruikte electrische kolf van Medela, de Symphony. Deze kolven zijn bij uitstek geschikt om de melkproductie op gang te brengen en te houden, wanneer je baby niet rechtstreeks bij jou uit de borst kan drinken. Naast de huur van de kolf, schaf je een persoonlijke afkolfset aan.


Symphony
Symphony is de eerste electrische borstpomp van Medela met het 2-fase systeem. Baby’s hebben twee zuigritmes – eerst een snel ritme om de toeschietreflex te stimuleren, dan een langzamer, dieper zuigritme als er melk komt. De Symphony imiteert deze zuigritmes d.m.v. het 2-fase systeem. Dit zorgt voor een snelle toeschietreflex en een maximale melkproductie. Voor meer informatie zie www.medela.nl.
 

Weegschaal
Soms is het nodig een baby regelmatig te wegen om de groei te controleren. Het is dan niet noodzakelijk zelf een weegschaal te kopen. U kunt ook bij ons terecht voor het huren van een nauwkeurige, digitale weegschaal (op 10 gram nauwkeurig).

Vergoed jouw verzekering een (deel van) kolfapparaat? Dat is dan vaak alleen het geval als je de kolf bij een lactatiekundige IBCLC koopt en die lid is van de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen. Wij zijn dit! Lees hier of en wanneer je recht hebt op vergoeding. Neem bij twijfel ook altijd contact op met je zorgverzekeraar.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Kopen na huren?

Dat kan natuurlijk altijd. Je krijgt van ons 5 euro korting op de aanschaf van een kolfapparaat. Wil je meer weten over de verschillende kolfapparaten en welke voor jou het meest geschikt is, dan kun je gratis en vrijblijvend contact met mij openemen.