Zorgverleners

Nu: voordelig Rite Aid Hydrogel Tepelverbanden bestellen? Kijk in onze webwinkel in de categorie 'Zorgverleners'.
Waarvoor kunnen zorgverleners terecht bij Pro Lacta?

Scholing op maat/bijscholing
Wilt u uw kennis over borstvoeding vergroten en op de hoogte gebracht worden van de nieuwste wetenschappelijke inzichten? Wij helpen u daar graag bij en stellen samen met u een persoonlijk programma op.

Baby Friendly Hospital Initiative (BFHI)
Het BFHI is een gezamenlijk initiatief van UNICEF en de WHO en is gebaseerd op de overtuiging dat een kwaliteitssysteem in de gezondheidszorg ouders de beste garantie geeft op consistente zorg voor borstvoeding van hoge kwaliteit. In Nederland is de Stichting Zorg voor Borstvoeding verantwoordelijk voor de uitvoering van het BFHI. De WHO en UNICEF hebben 10 vuistregels opgesteld voor het welslagen van borstvoeding binnen een instelling. Wanneer een instelling voldoet aan deze 10 vuistregels, kan het WHO/UNICEF certificaat Zorg voor Borstvoeding behaald worden (zie ook www.zvb.borstvoeding.nl).
Wilt u deskundige begeleiding in het certificeringstraject? Wij helpen u graag.

Voorlichting aan uw cliënten
In diverse verloskundigenpraktijken verzorgen wij een borstvoedingscursus en/of inloopochtenden. Is deze laagdrempelige voorlichting ook geschikt voor uw praktijk? Informeer naar de mogelijkheden.

Antwoord op uw vragen
Heeft u zelf een vraag over borstvoeding of wilt u bijvoorbeeld weten of bepaalde medicijnen samengaan met borstvoeding? Vraag het ons (kosteloos)!

 

 

Tarief
Scholing op maat: € 95,- p/u incl. BTW en voorbereiding, excl. reiskosten


Ervaring

2006 La Leche League   nieuwe kennis over de anatomie van de borst.
2008 JGZ Utrecht Bortvoeding in Utrecht
2007-2008 HU Utrecht Lactatiekundige en orientatie op het world wide web
2009 Ely Care Kraamzorg verdiepingscursus borstvoeding kraamzorg
2010- 2011 Kraamburo Mastenbroek Volledige scholing borstvoeding nieuwe kraamverzorgsters t.b.v. recertificering Borstvoedingscertificaat
2010- 2013 Kraamsupport online Vraag en antwoord rubriek en blog over borstvoeding
2011 WDH (federatie werkgroepen deskundigheidsbevordering Huisartsen en praktijkpersoneel Verdiepingscursus Borstvoeding met theorie en casuïstiek
2014, 2015, 2016 Hoge school van Utrecht, verpleegkunde en kraamverzorgsters verdiepingsles borstvoeding